Kerstactiviteiten in De Lindeboom

Mijdrecht – Zaterdag 16 december is het ‘the most wonderful time of the year’ in Winkelcentrum De Lindeboom. Beleef het mee! Die zaterdag krijgen namelijk 15 mensen een kerstpakket overhandigd. Dit naar aanleiding van de consumentenactie ‘wie gunt u een kerstpakket’.

Het winkelend publiek kon in de periode 16 november t/m 14 december iemand opgeven waarvan men vond dat deze persoon, om wat voor een reden dan ook, wat extra’s verdiende rond de kerst. De uitreiking van kerstpakketten, met daarin lekkers en leuks van de ondernemers van De Lindeboom vindt plaats om 12.00 uur. En niet alleen de winnaars zullen aanwezig zijn, ook degene die iemand hebben opgegeven worden uitgenodigd. Zij worden in het zonnetje gezet door de dames van het Complimententeam.

Complimentjes 
Maar hier blijft het niet bij! Na de feestelijke overhandiging blijven de dames van het Complimententeam in het winkelcentrum waardoor het zomaar kan zijn dat u op een ludiek manier een complimentje krijgt. En omdat het bijna Kerst is zingen ze natuurlijk ook Kerstliedjes met vrolijke jingle bells! Om het nog gezelliger te maken zijn ook Olaf & Elsa aanwezig voor een Meet & Greet.

Deze vrolijke Sneeuwpop en de mooie prinses zijn bekend van de Disneyfilm Frozen. Ondanks dat Olaf een Sneeuwpop is, houdt hij – net als Elsa – van warme knuffels en vinden ze het super leuk om met kindjes op de foto te gaan. Een Kerstdame loopt rond om kerstlekkernijen uit te delen namens het winkelcentrum. Alle activiteiten vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur. Redenen genoeg dus om dan uw inkopen te doen bij Winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht!