Kerst bij Shopping Mijdrecht: Kerstweekend geweldig succes

Mijdrecht – Het afgelopen weekend was het weer volop sfeer en gezelligheid in het Mijdrechtse Koopcentrum. Hoewel het weer zaterdag nu niet bepaald meewerkte, de geplande kerstproeverij werd gehouden in de Passage, dus heerlijk overdekt. Geen last van wind, regen en kou.
Zondagmiddag was de Kerstmarkt op en rond het Raadhuisplein. En hier werkte de weergoden goed mee. Weinig wind, niet echt koud en nu en dan zelfs een beetje zon. Het was een geweldig festijn, waar de Kerstsfeer de boventoon voerden. Warme glühwein of chocolade melk werd gratis verstrekt, overheerlijke oliebollen werden door twee lieftallige Kerstvrouwtjes uitgedeeld. Voor de kinderen was er een knutselhoekje ingericht waar de kinderen onderleiding van Hobby Dee konden knutselen. Kortom, gezelligheid in Shopping Mijdrecht.
Het aankomende weekend is er ook weer van alles te beleven. Zaterdag de Santarun en zondag weer koopzondag, waar rond 16.00 uur tevens bekend wordt gemaakt welke twintig mensen de speciale Shopping M fietsen hebben gewonnen of een prachtig verrassingspakket. Houdt de Nieuwe Meerbode in de gaten. Voor een foto overzicht van deze kerstmarkt, zie de Nieuwe Meerbode van 16 december a.s.