Julianaschool neemt afscheid van drie leerkrachten

Wilnis – Deze week heeft de Kon. Julianaschool afscheid moeten nemen van maar liefst drie leerkrachten. In de groepen 1/2A, 7 en 8 stond de hele maandag in het teken van het afscheid. Aan het einde van de middag stroomde de complete school samen op het schoolplein waar een erehaag werd gevormd door alle leerlingen.

Juf Marjanne, meester Krijn Dirk en meester Hage liepen door de erehaag heen en kwamen uit bij de pingpongtafel, waar ze bovenop moesten gaan staan. Daar werden ze in het zonnetje gezet, maar mochten ze ook nog even hun dansskills vertonen. Dat werd gedaan op bijpassende liedjes, wat natuurlijk een vermakelijke vertoning was.
Na schooltijd was er tijdens de afscheidsreceptie gelegenheid voor de ouders om de drie leerkrachten persoonlijk te bedanken. Dat gebeurde onder het genot van koffie, thee, fris en lekkere hapjes. Ook werden de vertrekkende leerkrachten persoonlijk toegesproken door de voorzitter van het bestuur en kregen ze een mooie bos bloemen en een bon.
De Kon. Julianaschool gaat drie geweldige leerkrachten missen, maar wenst hen heel veel succes op hun nieuwe werkplek. Directeur Kees Hoogendoorn maakt zich geen zorgen voor het komende jaar. “We hebben drie getalenteerde nieuwe leerkrachten kunnen aannemen voor volgend schooljaar. Nu gaan we weer verder bouwen. Daar hebben we vertrouwen in.”