Jeugd Theaterschool weer van start

Uithoorn – De Jeugd Theaterschool Uithoorn verzorgt lessen in zingen, dansen en acteren voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar, verdeeld over drie leeftijdsgroepen. Tijdens de lessen krijgen de kinderen onderricht in zingen en dansen door docente Sabrine Hallewas.

In deze productie ook een andere bekende Uithoornse, Mascha Bakker. Zij zal het onderdeel drama en acteren voor haar rekening nemen bij de kids en de teens. De drama en acteerlessen voor de allerjongsten worden gegeven door docente Caroline Smeets. Ook zij is voor veel ouders een bekend gezicht; zij werkt al jaren met kinderen op een kinderdagverblijf. Kortgeleden heeft ze de opleiding Vakspecialist Drama afgerond en het is natuurlijk prachtig dat ze het geleerde nu ook in praktijk kan brengen.

Open les
De lessen voor de kleuters zullen op een speelse, interactieve manier worden gebracht. Aangepast aan de belevingswereld van de kinderen.
Op dinsdag 5 september wordt een open les gehouden. Tijdens deze les zijn alle kinderen die belangstelling hebben voor de Jeugd Theaterschool Uithoorn van harte welkom om vrijblijven deel te nemen aan de les. Kijk voor meer informatie op: www.jtsu.nl.