Jaarmarkt Vinkeveen op woensdag 17 juli

Vinkeveen – Al jaren blijkt de jaarmarkt één van de grote publiekstrekkers voor Vinkeveen en omstreken. Ook dit jaar, inmiddels voor de 45e keer, zal de Vinkeveense Jaarmarkt worden georganiseerd door Vinkeveen Promotion. Deze oergezellige markt is op woensdag 17 juli van 10.00 uur tot 21.00 uur. Er staan ruim 120 standhouders en gezellige terrasjes opgesteld. Ook in 2024 is deze markt weer op de Herenweg en de Heulweg tot aan de brug van Kerkelanden.  

In overleg met de gemeente de Ronde Venen en Cazas Wonen, vindt dit jaar een deel van de markt plaats op het parkeerterrein voor bij het Maria Oord. Kramen die andere jaren altijd aan het begin van de Herenweg stonden, staan nu daar. Dit vanwege werkzaamheden aan de brug, halverwege de Demmerik. Hiermee houden we de Heulweg deels vrij voor doorgaand verkeer. 

Daarnaast wil de organisatie erop wijzen dat tijdens de Jaarmarkt op 17 juli vanaf 05.00 uur tot 21.00 uur een wegsleepregeling van kracht is en dat de Herenweg (tussen de Kerklaan en de Heulweg) zal zijn afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Careyn Maria-Oord is normaal bereikbaar via de ingang aan de Kerklaan. 

Foto: aangeleverd