Drie avonden humor met Genesius

De Kwakel – In november brengt Toneelvereniging Genesius in De Kwakel weer drie avonden humor op de planken. Het stuk ‘Wegens omstandigheden geopend’ is geschreven door A. Bremer en wordt geregisseerd door Floortje Broos.

Het is niet zo makkelijk om Krimpen aan de Kronkel op de kaart te vinden, het dorp is klein en de Kronkel is een zijrivier van een zijrivier. En toch, heel wat jaren geleden, was ‘De Kromme Kronkel’ een bruisend café, het kloppend hart van Krimpen aan de Kronkel.

Drie dames…

Na de Grote Knal kwam de grote krimp en Krimpen aan de Kronkel kromp tot een vlek in dat prachtige rivierlandschap. Broer en zus Krijn en Stien Kromme proberen het café nog draaiende te houden, het café wordt immers al jaren door de familie Kromme gerund. Behalve Bram Boterblom zijn er geen andere gasten die de barkrukken warm houden. De deuren sluiten is geen optie, Stien en Krijn hebben namelijk geen idee waar de sleutel is. Dan zwaait in het altijd zo rustige café opeens de deur open en komen er drie dames binnen lopen. Wat ze daar te zoeken hebben, weet niemand, de dames weten het ook niet van elkaar… Wilt u het wel weten? Regel dan nu vast uw kaarten voor een gezellige avond theater naast de deur.

De uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 11, vrijdag 17 en zaterdag 18 november in Dorpshuis De Quakel in De Kwakel. Aanvang 20.15 uur, zaal open 19.30 uur. Kaarten à 7,50 euro verkrijgbaar bij Tonny Voorn, Ringdijk 8, De Kwakel, 0297-560448 en Marga Westerbos, Hooilaan 27, De Kwakel, 0297-532970. Daarnaast kunnen kaarten gekocht worden bij supermarkt Schalkwijk in De Kwakel of via de website: www.genesius-dekwakel.nl/kaartverkoop.