Herenteam Thamen zoekt softballers

De Kwakel – Was jij ook altijd enthousiast als je met school ging softballen of heb je altijd gesoftbald of gehonkbald, maar is het er de laatste paar jaar niet meer van gekomen? Dan is dit je kans! De heren van Thamen, die uitkomen in de derde klasse, zijn op zoek naar een aantal enthousiaste (jonge)mannen die willen komen softballen. Softballen is de iets eenvoudigere versie van honkbal en dat zit vooral in de honkafstanden en het formaat van de bal. Daarbij gooit de pitcher de bal ook onderhands waardoor er ook eerder balcontact is.

Softbal is dan ook een sport die op iets latere leeftijd prima is aan te leren. De heren spelen vooral voor het plezier, al winnen ook zij natuurlijk heel graag. De competitie bestaat uit achttien speelmomenten en daarbij proberen de heren ook regelmatig te trainen. Wil jij het uitproberen of lijkt het je leuk om aan te sluiten? Stuur dan een e-mail naar nieuweleden@thamen.info en je ontvangt een uitnodiging voor vier gratis trainingen.

Damesteams

Ben jij een (jonge)dame en heb jij ook interesse om te softballen? Ook dit kan. De damesteams van Thamen kunnen ook nog wat extra speelsters gebruiken. Wel of geen ervaring, laat het weten, Thamen heeft diverse mogelijkheden in haar damesteams. En ook hier mag je altijd geheel vrijblijvend vier keer gratis mee trainen.