Heerlijk extraatje met Pasen voor Voedselbank

Mijdrecht – Voedselbank de Ronde Venen ontvangt tijdens een feestelijke overhandiging een cheque ter waarde van 3.433,58 euro van de organisatie Volkskerstzang Vinkeveen. Dankzij dit geweldige bedrag krijgen de klanten van de Voedselbank een heerlijk extraatje met Pasen.

Voedselbank de Ronde Venen bedankt de ruim 900 aanwezige bezoekers en de sponsoren van de Volkskerstzang Vinkeveen voor hun gulle bijdrage.

Over Volkskerstzang Vinkeveen
De Vinkeveense Volkskerstzang is een initiatief van de Hervormde Gemeente Vinkeveen, de Protestantse Gemeente Morgenster en de R.K. Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus. De Volkskerstzang 2023 is mede mogelijk gemaakt door Ab’ Schoenservice, Boellaard, Groot Gelijk By M en M, Fix Hairline, Bart de Koning Ontwerp, Aannemersbedrijf D. Kroese, Kroese Watersport, Bouwbedrijf Mulckhuyse, Tuincentrum Rijdes, P.A. van Rooyen Top Movers, Van Spengen Elektra, Krijn Verbruggen & Zn en Assurantiekantoor Van Wijngaarden. Op maandag 16 december 2024 is de volgende editie van de Volkskerstzang Vinkeveen.