Grote verrassing voor KiKa Row en Boerenvreugd

Aalsmeer – Vakcollege Thamen uit Uithoorn heeft KiKa Row en kinderboerderij Boerenvreugd verrast met een enorme donatie. Ieder jaar organiseert Vakcollege Thamen een werkdag voor de leerlingen. Het geld dat de leerlingen tijdens deze werkdag verdienen wordt gedoneerd aan een goed doel.

In 2019 hebben de leerlingen het enorme bedrag van 8.000 euro bij elkaar gewerkt. Deze keer werd de opbrengst verdeeld tussen KiKa Row en Kinderboerderij Boerenvreugd uit Aalsmeer. Zowel KiKa als Boerenvreugd kregen een cheque van 4.000 euro uitgereikt door Thamers team- en projectleider Ibrahim Chidi. De cheques werden overhandigd onder toeziend oog van klas 2K1. Deze leerlingen hadden met hun werk het meeste geld bijeen verdiend.

Namens KiKa gaven Albert Vuil en Silvia Bocxe uitleg over de algemene doelstelling van KiKa Row en waaraan dit bedrag zal worden besteed. Voor Boerenvreugd verwoorden Kees Noordhoek en Cees Hageman de bestemming van deze verrassende donatie. Boerenvreugd zal de donatie besteden aan de speeltuin. Beide instellingen hebben bij de uitreiking van de cheques aan de aanwezige leerlingen hun diepe bewondering en dank betuigd.