Geslaagde open avonden op het VeenLanden College

De Ronde Venen – De open avonden van het VeenLanden College waren op dinsdag 28 november in Vinkeveen en op donderdag 30 november 2023 in Mijdrecht. Het was voor alle medewerkers van de school heel fijn om kennis te kunnen maken met de leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers. De bezoekers kwamen op deze avonden meer te weten over het VeenLanden College.

Aan ieder talent wordt gedacht op het VeenLanden College: of het nou sport is, ondernemend onderwijs, techniek of kunst en expressie, er is genoeg te beleven op school. In Vinkeveen was veel belangstelling voor het gepersonaliseerde onderwijs, Kunskapsskolan. VeenLanden College kijkt terug op geslaagde open avonden in goede sfeer.

Via de website www.veenlandencollege.nl kun je je nog inschrijven voor de doe-middag op locatie Mijdrecht op woensdag 14 februari 2024 en/of voor de doe-middag in Vinkeveen op woensdag 28 februari 2024. Kom ook naar de sportmiddag voor groep 8, op woensdag 6 maart 2024, je bent van harte welkom. Zet je bij de inschrijving het VeenLanden College op 1, dan zetten we jou op 1, je hebt dan gegarandeerd een plek.