Nieuwjaarsreceptie gemeente in de Willisstee

De Ronde Venen – Op maandagavond 8 januari 2024 houdt gemeente De Ronde Venen weer een nieuwjaarsreceptie voor haar inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen en instellingen. Het evenement vindt plaats van 19.00 tot 22.00 uur in Sport- & Zalencentrum de Willisstee, gelegen aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis. Er is vrije inloop, aanmelden is dus niet nodig.

Het college van B en W neemt deze avond de kans om met inwoners persoonlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar te delen en terug te blikken op het afgelopen jaar. Burgemeester Divendal blikt tijdens de bijeenkomst alvast even vooruit op wat 2024 te bieden heeft. Waarbij verschillende verenigingen uit De Ronde Venen die in 2024 een jubileum vieren in het zonnetje gezet worden.

“Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie biedt een uitstekende kans om in een ongedwongen sfeer met elkaar te praten, terug te blikken op het afgelopen jaar en natuurlijk elkaar de beste wensen voor 2024 te wensen”, laat Divendal weten. Traditiegetrouw gaat de nieuwjaarsreceptie gepaard met een kramenmarkt, waarop diverse verenigingen, verenigingen en instanties uit De Ronde Venen zichzelf presenteren en meer vertellen over hun activiteiten en toekomstplannen.

Programma:
19.00 uur: Start nieuwjaarsreceptie
20.15 uur: Nieuwjaarstoespraak door burgemeester Divendal
Aansluitend: extra aandacht voor verenigingen die in 2024 een jubileum te vieren hebben.
22.00 uur: Einde van de receptie

Gezocht: verenigingen die in 2024 een jubileum vieren

Tijdens de nieuwjaarsreceptie besteedt de gemeente extra aandacht aan verenigingen die in 2024 een jubileum te vieren hebben. Verenigingen die dit jaar een jubileumfeestje te vieren hebben, kunnen een mail sturen naar communicatie@derondevenen.nl.

Fotobijschrift: Het college van B en W van gemeente De Ronde Venen kijkt ernaar uit om vele inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties te ontmoeten tijdens de nieuwjaarsreceptie.