Geen plaatjes schieten, maar plaatjes draaien

Aalsmeer – Vanavond, maandag 2 maart, is het weer tijd voor de twee populaire programma’s ‘Door de Mangel’ en ‘De top 10 van…’ bij Radio Aalsmeer. Het presentatieduo Elbert en zus Mylène Huijts gaan dit keer vragen afvuren op Tini Man-Olij. Tini is actief binnen de stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) en is al 67 jaar lid van muziekvereniging Aalsmeers Harmonie. ‘Door de Mangel’ is van 19.00 tot 20.00 uur en wie vragen heeft kan bellen met de radiostudio via 0297-325858 of een mail sturen naar studio@radioaalsmeer.nl.

Om 20.00 uur is het dan tijd voor de ‘De top 10 van…’. De presentatie wordt dit keer verzorgd door Rinus van Itterzon en Laurens van Kessel. In het programma worden inwoners gevraagd hun persoonlijke top 10 samen te stellen. De platen worden met een praatje over de muziek en over uiteraard andere zaken ten gehore gebracht. Gast deze keer is de huisfotograaf van de Nieuwe Meerbode, Kick Spaargaren. Kick krijgt als fotograaf steeds meer opdrachten, maar zorgt er altijd voor dat hij op pad kan voor de krant. Geen plaatjes schieten, maar plaatsen draaien vanavond tussen 20.00 en 21.00 uur. Alvast één nummer wil Kick wel verklappen. ‘Hey Brother’ van Avicii gaat zeker klinken bij Radio Aalsmeer. Bezoekadres van de lokale omroep is Van Cleeffkade 15, in Studio’s Aalsmeer. Kijk voor meer informatie en de totale programmering op www.radioaalsmeer.nl.

Foto: Afgelopen weekend ‘schoot’ Kick weer prachtig plaatjes voor de krant van aanstaande donderdag. Onder andere deze spectaculaire foto van windsurfers op de Westeinderplassen. Vanavond draait de Kudelstaarter plaatjes…