Feestelijke seizoensafsluiting Soos De Cirkel

De Ronde Venen – Op dinsdag 28 mei heeft Soos De Cirkel het seizoen 2023/2024 weer feestelijk afgesloten. Gebouw Zideris was weer afgeladen vol en buiten stond de barbecue lekker te branden. Peter Zeldenthuis had zoals gewoonlijk alles weer tot in de puntjes verzorgd en iedereen kon genieten van een hamburger, een sateetje en nog veel meer lekkere dingen.

Het culinaire festijn werd afgesloten met een verrassing, want tot grote vreugde van iedereen stond Dylan van Schooten van IJssalon Gelateria Mijdrecht met een ijscokar voor de deur. Het blijft altijd moeilijk welke smaak je moet kiezen, maar gelet op de lach op de gezichten had iedereen de juiste keuze gemaakt. Naast Dylan ook dank aan Hans Kranenburg die dit mede mogelijk heeft gemaakt.

Soos De Cirkel blikt terug op een prachtig seizoen met heel veel leuke activiteiten. Speciale hoogtepunten om te benomen zijn toch wel de bowlingavond, de fancy-fair en de stamppotavond. Maar eigenlijk is het elke dinsdagavond een feestje, zowel voor de Soosleden als voor de vrijwilligers. Spelletjes, creatieve werkjes knutselen, kleuren, schilderen of gewoon even lekker chillen!

Het topteam van vrijwilligers heeft alweer een aantal nieuwe ideeën dus dat betekent dat de vrienden en vriendinnen van Soos de Cirkel vanaf 3 september elke dinsdag weer een topavond gaan krijgen! Als je eens wilt komen kijken: van harte welkom!

Foto aangeleverd.