Nieuwe expositie op Wester-Amstel

Amstelveen – Van 21 april tot en met 7 mei exposeren Madeleine Metsaars en Joke Janssen op Buitenplaats Wester-Amstel.
De schilderijen van Madeleine Metsaars ademen natuur. Afwisselende landschappen, ieder moment van de dag anders, bieden haar inspiratie. De seizoenen leveren een schat aan kleurschakeringen en vormen. Al deze elementen gebruikt zij voor het creëren van een geheel eigen beeldtaal. De beelden van Joke Janssen zijn zowel figuratief als abstract. In brons en klei beeldt zij vooral het menselijk lichaam uit. In steen, voornamelijk marmer en hardsteen, laat Janssen zich leiden door de organische vormen van de steen, herhaling speelt een belangrijke rol in haar werk.

Gedichtenroute

Zoals elk jaar is er weer een route met gedichten uitgezet op buitenplaats Wester-Amstel. Dit jaar is de gedichtenroute gewijd aan de vorig jaar overleden Germa Harmsen uit Amstelveen. Zij was een veelzijdig mens, voormalig onderwijzeres, en had kennis van de meest uiteenlopende zaken. Haar prachtige, toegankelijke gedichten gaan over de natuur, de omgeving, en het leven. De route wordt zaterdagmiddag 29 april om 12.00 uur geopend. Iedereen is welkom.

Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, Amstelveen.
De expositie is geopend van vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 16.30 uur. De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.