Dubbelprogramma handbal FIQAS

Aalsmeer – Een dubbel handbalprogramma presenteert FIQAS Aalsmeer aanstaande zaterdag 26 november in sporthal De Bloemhof aan de Hornweg. Liefhebbers kunnen twee keer genieten van spannende wedstrijden. Zowel de heren als de dames gaan in actie komen en uiteraard kunnen zij iedere aanmoediging goed gebruiken.

Om 19.15 uur start de eerste wedstrijd. Heren 1 krijgt de Belgische ploeg Sasja op bezoek. De ontmoeting tussen de nummers vijf en tien van de BeNeLeague wordt vast een spektakel. FIQAS op de website: “Coach Alex Jacobs met ‘zijn’ Sasja op visite. Altijd de moeite waard om te komen kijken.”

Daarna, om 20.45 uur, komt Dames 1 in actie tegen het tweede damesteam van Virto/Quintus. De dames boeken de laatste weken goede resultaten en gaan uiteraard ook zaterdag weer voor de winst. De vorige wedstrijd werd met 1 puntje meer gewonnen, nu een grotere winstmarge?

Zowel de heren als de dames hopen op een volle tribune. Steun de handballers van FIQAS en kom zaterdag naar De Bloemhof. Iedereen is van harte welkom.

Foto: Selfie: Blije handbalsters vorige week na winst.