Door cursus meer vertrouwen met DigiD 

De Ronde Venen – Afgelopen week, tijdens de laatste les van de DigiD-cursus, kregen de cursisten hun certificaat overhandigd in de Bibliotheek Mijdrecht. De cursisten begonnen een maand geleden met de DigiD-cursus, waarin ze konden oefenen met het gebruik van DigiD.  

De meeste deelnemers geven aan dat ze deze cursus volgen om minder afhankelijk te zijn van anderen. Dat is gelukt! In vier weken tijd hebben ze zelf ingelogd met hun DigiD, formulieren op internet ingevuld en berichten gelezen op MijnOverheid. De deelnemers zijn enthousiast over de cursus: ‘Door jullie geduldige en duidelijke uitleg ben ik zelfstandiger geworden en durf ik meer’ en ’Nu weet ik waarvoor ik mijn DigiD kan gebruiken, er is een wereld voor mij opengegaan.’ 

Wilt u ook handiger worden op de computer, loop binnen bij de Bibliotheek en informeer naar de mogelijkheden. Of bel naar 0297-281476. De volgende cursus ‘DigiD, wat kun je ermee’ start 4 september in de Bibliotheek Mijdrecht.  De cursus is gratis en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.  

Meer info: www.bibliotheekavv.nl/leren  

Foto: aangeleverd