Dementiezorg De Ronde Venen: ‘Muziek en Dementie’

De Ronde Venen – Dementiezorg De Ronde Venen van Tympaan De Baat organiseert voor mantelzorgers, mensen met geheugenproblemen, professionals en andere geïnteresseerden op woensdagavond 26 juni een avond over ‘Muziek en Dementie’. Embrace Nederland komt deze avond vertellen en muziek maken. De avond vindt plaats in Dorpshuis De Vijf Bogen in Baambrugge (Pr. Margrietstraat 10) en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Je kunt binnenlopen vanaf 19.15 uur. Vooraf aan-melden is niet nodig.

Embrace Nederland ontwikkelt innovatieve muziekprogramma’s voor verschillende doelgroepen. Deze avond laten zij zien hoe muziek voor iedereen werkt en wat het doet met het brein. Naast een informatief deel wordt er ook muziek gemaakt en krijgen de mantelzorgers tips over hoe muziek bij de dagelijkse zorg gebruikt kan worden. Wij nodigen mantelzorgers uit om hun naaste mee te nemen. Voor een gezellige muzikale avond en om te ervaren wat muziek met je naaste doet!

Informatie
Wil je geïnformeerd worden over de activiteiten van Dementiezorg De Ronde Venen? Geef dit dan door via mantelzorg@stdb.nl of 0297 – 230280 (vraag naar Ester of Tanja). Kijk ook eens op www.mantelzorgderondevenen.nl. Hier vind je ook een inschrijfformulier om je aan te melden als mantelzorger.

Foto: Embrace Nederland – Jan Edwin Geertsema. Foto aangeleverd.