flowers

De vele zomerse mogelijkheden van een tuinpaviljoen

PARTNERBIJDRAGE

Voor een schaduwrijke overkapping in de tuin is het niet nodig om een dure verbouwing in gang te zetten. Met een simpel opzetbaar tuinpaviljoen creëer je een soortgelijke situatie die ook nog eens makkelijk te verplaatsen is. Zo wordt je tuin aantrekkelijker. Dit zijn de mogelijkheden waar je aan denkt als je een verplaatsbaar tuinpaviljoen koopt.

Schaduwplek, de hele zomer door

Als eerste fungeert dit bij online warenhuis Heuts verkrijgbare item als schaduwplek. Mensen van alle mogelijke leeftijden relaxen hier in de zomer: van pasgeborene tot oma & opa. Je zet er de wieg of kinderwagen neer, neemt er plek met je laptop (waarvan je het scherm nu wel goed kunt zien) en serveert er maaltijden. Andere kinderen zitten er te spelen en tussendoor is het heerlijk om er even een tukje te doen. De tuinpaviljoens zijn makkelijk op te zetten en kunnen makkelijk de hele zomer blijven staan. Geen wegwaaiende parasol meer dus, maar eigenlijk een verlengstuk van je huis.

Slapen in de tuin

Over tukje doen gesproken: buiten slapen is in de warme zomermaanden heerlijk! Steeds meer mensen zoeken in juli en augustus ’s avonds niet hun bed, maar hun stretcher of kampeermatrasje op. In dat geval kijk je bij het al genoemde Heuts – deze heeft overigens ook een aantal fysieke filialen in het zuiden des lands – voor een tuinpaviljoen dat je kunt afsluiten op een hemelbed-achtige manier. Zo heb je geen last van vliegen en andere insecten. Het type Barbados Tuinpaviljoen leent zich dus prima als kampeertent.

Drankjes en hapjes serveren vanuit je mobiele cateringruimte

Tijdens een tuinfeest vormt het tuinpaviljoen het epicentrum van de festiviteiten. Er valt immers iets te drinken en knagen te scoren! Je maakt er een bijna Victoriaans evenement van, een klassiek tafereel van Britse jetset-allure. Hapjes blijven koel en de drankjes zet je koud in een (oude) koelkast, dan loopt niemand meer ongevraagd je keuken in. Op menig tuinfeestje is het paviljoen de ontmoetingsplek, de blikvanger, de magneet waar iedereen naartoe trekt.

Laat je inspireren!

Het loont de moeite om eens op de website van Heuts of in een van de winkels te gaan rondsnuffelen en te kijken wat je allemaal nog meer met je tuin kunt doen. Je zult de eerste niet zijn die de wens uitspreekt om meer en vaker van die ruimte om je huis te profiteren en Heuts biedt daar een schat aan inspiratie voor. Van opblaasbare spa tot vuurplaats en van tuingereedschap tot de leukste accessoires. Maak van je tuin een tweede huis en geniet van alle seizoenen!