Actie medewerkers De Ronde Venen voor Cliniclowns

De Ronde Venen – Elk jaar ontvangen de medewerkers van gemeente De Ronde Venen tijdens de kerstperiode een bonus voor hun werk in het afgelopen jaar. Dit extraatje wordt uitgekeerd in de vorm van een bonnenboekje dat vervolgens ingeruild kan worden bij diverse bedrijven in de gemeente. Daarnaast kiest de gemeente elk jaar een goed doel uit waaraan de medewerkers bonnen kunnen doneren en dit jaar was Stichting CliniClowns de gelukkige.

CliniClowns willen er voor iedereen zijn die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn. Dat mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. En dat kinderen die gevlucht zijn weer de regie pakken.

Doneren
Alle medewerkers van gemeente De Ronde Venen, die hun bonnen massaal doneerden aan CliniClowns, maakten in totaal maar liefst € 1.401,- mogelijk voor CliniClowns. Een geweldig bedrag!

Afgelopen week nam vrijwilliger Rinus (Wilnis) de cheque namens CliniClowns in ontvangst van Petri Buckert en Demi Hemelaar van Team Toegang Jeugd en Wmo. Dank aan de ambtenaren voor deze steun aan CliniClowns!

Wilt u meer weten over het werk van CliniClowns? Vraag dan een gastles aan op uw school of (sport)vereniging!

Foto: Petri en Demi met CliniClowns-vrijwilliger Rinus de Leth.