De inschrijving voor Rabo ClubSupport is geopend!

Regio – Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland.  De inschrijfperiode voor clubs is gestart voor de stemcampagne van Rabo ClubSupport.

Clubs krijgen een persoonlijke uitnodiging en kunnen zich tot en met 8 juli inschrijven. In de zomer start de coöperatieve stemcampagne Rabo ClubSupport en na de zomer kunnen onze leden stemmen op hun favoriete club. Hoe meer stemmen voor een club, hoe hoger het bedrag voor het realiseren van hun maatschappelijk bestedingsdoel.

Rabobank wil een bijdrage leveren aan een duurzaam en leefbaar regio Schiphol. Een gezond verenigingsleven is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom investeert Rabobank in clubs met kennis, netwerk en geld. Dit doen ze in samenwerking met het NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden. De bank investeert een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, investeren in vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers. Zo helpen ze samen om het verenigingsleven van Nederland gezond en toegankelijk te houden.

Verenigingen kunnen zich tussen 27 mei en 8 juli aanmelden via rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun favoriete club in regio Schiphol.