Crown Theater viert feest met jubileumactie

Aalsmeer – De kaartverkoop van het Crown Theater start vandaag, maandag 27 juli. En het is een feestseizoen. “We bestaan vijf jaar en we gaan dit jubileumfeestje vieren! Daarom trakteren wij u tot eind september op 15% korting. Dus een cadeau voor snelle beslissers. Boek snel, want op is op”, aldus de medewerkers van het marketingteam dat druk doende is achter de schermen.

Het nieuwe seizoen

In het afgelopen jaar zijn er ruim twintigduizend bezoekers geweest. En dat wil het theater in dit jubileumjaar gaan overtreffen. Daarvoor bieden zij weer mooie voorstellingen voor jong en oud(er). Nieuw is de aanbieding speciaal voor dames: “Crown Ladies”. De leukste voorstellingen zijn uitgezocht voor een gezellige avond uit. Bij iedere Crown Lady voorstelling zal er iets aparts worden gedaan. Maar ga zeker ook naar Baantjer Live, naar Jandino, of naar Chez Brood, een geweldige muziektheatervoorstelling over Herman Brood. Verder zijn er Love … The Beatles of de show van Simone Kleinsma. Jochem van Gelder komt met een unieke voorstelling voor grootouders met hun kleinkinderen. Voor de jeugd (en ouders) zijn er voorstellingen zoals SPIJT! van Carrie Slee, Nijntje viert feest, Robin Hood en Suske en Wiske, de musical. (Wie is er niet groot mee geworden?)

Sponsors gezocht

Een groot deel van de sponsors heeft aangegeven ook dit jubileum seizoen weer het Crown Theater te willen steunen. Dat neemt niet weg dat het theater op zoek is naar meer, en dus nieuwe, sponsors. Het financieel steunen van het Crown Theater is niet alleen van belang voor het voortbestaan van het theater en voor Cultureel Aalsmeer, het biedt de ondernemers ook veel kansen. De vrijkaarten uit het sponsorpakket zijn bijvoorbeeld te gebruiken in een actie of als relatiegeschenk. Zoals gezegd, er is nog steeds hulp nodig. Crown Theater Aalsmeer biedt verschillende pakketten aan, waarover Peter van Eick of leden van het Businessteam u graag persoonlijk komen informeren. Voor informatie kunt u mailen naar petervaneick@crowntheateraalsmeer.nl. Kortom het knusse theater in Aalsmeer staat weer met veel plezier en hartelijkheid voor u klaar, vanaf de eerste voorstelling op zaterdag 17 oktober bij Nijntje viert feest! Kijk voor het volledige programma op www.crowntheateraalsmeer.nl