Computer-inloop voor 55-plussers

Aalsmeer – De door Computerhulp 55 plus voor Senioren op 3 maart gehouden informatiemiddag ging over kopen en verkopen op Marktplaats. Er werd uitleg geven hoe men een artikel op Marktplaats het makkelijkst kan vinden en hoe te bieden. Tevens werd er ruim aandacht geschonken aan het plaatsen van een eigen advertentie als men iets wil verkopen. Een aantal goede foto’s en een duidelijke en uitvoerige tekst zijn van belang. Aan de hand van enkele voorbeelden kregen de bezoekers een goed indruk van het handelen op Marktplaats.

Op dinsdag- en donderdagochtend is er voor iedere 55-plusser vrije inloop om zich nader te laten informeren over alles wat met de computer en het tablet te maken beeft. De bezoekers van de informatiemiddag hebben al aangegeven hier graag gebruik van te willen maken.

Op  dinsdag 17 maart is er een bijeenkomst over het maken van digitale fotoalbums. Er is nog plaats. Aanmelden kan bij Vita via 0297- 323138, dagelijks tussen 9.00 en 16.00 uur. De informatiemiddag is in wijksteunpunt Meander in de Clematisstraat 20, naast zorgcentrum ‘t Kloosterhof, en begint om 14.00 uur. Er volgen nog meer laagdrempelige en informatieve middagen voor ouderen. Op 31 maart wordt uitgelegd wat Skypen is en op 14 april is de iPad het onderwerp van gesprek.