CombiFun voor jeugd deze vakantie

Aalsmeer – Op vrijdag 8 mei organiseren Sportservice Haarlemmermeer en het Cultuurpunt traditiegetrouw de vakantie activiteit in the Beach aan de Oosteinderweg 247a. Op de laatste vrijdag van de meivakantie kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar weer naar hartenlust bewegen en gaan creatief aan de slag.

Tijdens CombiFun wordt sport en bewegen en creativiteit gecombineerd. Er zijn drie onderdelen waar de kinderen aan mee kunnen doen tijdens deze middag. Zo is er een workshop ‘bidon pimpen’ onder begeleiding van creatief centrum de Werkschuit, waarbij de kinderen een bidon krijgen en deze gaan versieren. Verder is er een beachvoetbaltoernooi en een actieve les capoiera. Uiteraard kunnen de kinderen ook heerlijk in het zand spelen, wordt er voor een gezonde versnapering gezorgd en krijgen de kinderen iets te drinken. Het evenement start om 13.30 en is om 16.30 afgelopen. Inschrijven kan tot 7 mei via www.sportservicehaarlemmermeer.nl/aalsmeer. De kosten bedragen 6 euro bij voorinschrijving en 8 euro aan de deur. Vanaf 13.15 uur zijn de deuren geopend.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Femke Looman van Sportservice Haarlemmermeer via 023-5575937 of flooman@sportservicehaarlemmermeer.nl.