Brassband Concordia 125 jaar: Maestro-concert

De Ronde Venen – Dit jaar bestaat Brassband Concordia uit Vinkeveen maar liefst 125 jaar. Dit heugelijk feit wordt gevierd met een spetterend jubileumconcert.

Sportzaal wordt concertzaal
Op zaterdag 18 november wordt de sportzaal van De Boei omgetoverd tot een concertzaal. Tijdens dit concert zullen enkele prominente Vinkeveners het dirigeerstokje hanteren en gaan strijden om de titel ‘Beste Maestro van Vinkeveen’. De voorbereidingen zijn in volle gang, de maestro’s in spé zijn inmiddels gestart met oefenen.

De volgende personen zullen deze avond aantreden als kandidaat-maestro: Maarten Divendal, Hans van Zwieten, Marius-Jan Breugem en Joke Verbrugge. Op deze avond zal ook medewerking worden verleend door een kinderkoor, speciaal voor dit jubileumconcert samengesteld door Basisschool De Schakel. Kortom: het belooft een spectaculaire avond te worden.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels gestart. Plaats: Sociaal Cultureel Centrum De Boei, Kerklaan 22, Vinkeveen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de vereniging: www.brassband-concordia.nl.