Bram matchwinnaar in Vinkeveen

Vinkeveen – Op een koud en winderig sportpark moest Hertha-4 aan de bak tegen Buitenveldert. Met de wind mee ging Buitenveldert voortvarend van start. Met schoten van dertig meter en meer probeerden ze de keeper te verschalken. Na een minuut of zeven liet Bram zich toch verrassen en een stuiterbal verdween meegenomen door de wind in het doel, 0-1. Buitenveldert kreeg kans op kans maar de achterhoede was alert en stond verdedigend zijn mannetje. Na een fraaie aanval scoorde Niels in de tiende minuut de gelijkmaker. Tot de rust was het genieten van een partijtje leuk voetbal waarin beide teams kans op kans kregen maar beide keepers stonden op de juiste plek. Na de thee werd het een spannende tweede helft. Vele kansen maar geen doelpunten. In de vijfenzeventigste minuut zette Hertha een aanval op. Sebastiaan pikte de bal op en gaf een voorzet die Ralf knalhard binnenschoot. In het laatste kwartier nog diverse hachelijke momenten maar het leek op een gelijk spel uit te lopen. Een ongelukkige handsbal van een Hertha verdediger twee minuten voor tijd en de scheids legde de bal op de stip. Met een geweldige redding plukte Bram de bal van de lijn en bezorgde zijn team de dik verdiende drie punten.