Benefietconcert ‘Zing mee met Thomas’ in Wilnis

De Ronde Venen – Op 4 november 2023 zal de Willisstee in Wilnis het toneel zijn van een bijzonder benefietconcert dat wordt georganiseerd door de Stichting ‘Zing Mee met Thomas’. Het concert is voor Thomas een mijlpaal in zijn carrière, een langgekoesterde droom komt uit. Een eigen concert met alles erop en eraan. Een echte theaterzaal, gast-artiesten, danseressen en een after party met DJ.

Dit eerste evenement van de stichting belooft nu al een groot succes te worden. De kaartverkoop loopt top en veel organisaties zijn enthousiast en ondersteunen de stichting die Thomas zijn ouders opgericht hebben! De opbrengsten van het concert zullen worden gebruikt om de missie van de stichting voort te zetten. De stichting is ontstaan uit Thomas zijn passie voor zingen. Mensen blij maken met zijn muziek, dat is wat hij het liefst doet!

Belangeloos
Het doel van de stichting is om belangeloos of tegen een gereduceerd tarief optredens en evenementen te organiseren voor mensen met een beperking in de ruimste zin van het woord en ouderen. Thomas geniet van het zingen en daar genieten de mensen uit de doelgroep en iedereen die van het Hollandse lied houdt van. Thomas is een positieve verbinder en zorgt voor maatschappelijke en sociale betrokkenheid bij deze doelgroep.

Wat het verhaal bijzonder maakt is dat Thomas zelf begeleid woont bij een zorginstelling van Zideris. Zijn autisme verwante stoornis, PDD-NOS, staat hem wel eens in de weg, maar niet tijdens het zingen. Op het podium voelt hij zich als een vis in het water.

Thomas heeft het niet altijd makkelijk gehad en was geen ster in het leren maar met zijn zang, enthousiasme en positiviteit blinkt hij uit! Op het podium transformeert hij naar een professionele zanger, artiest en entertainer.

Thomas en de stichting nodigen iedereen uit om deel uit te maken van ‘zijn droom’, op zaterdag 4 november 2023 in de Willisstee in Wilnis. Het begint om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur.

Kaarten voor Thomas in concert ‘Mijn Droom’ zijn verkrijgbaar via de officiële website van de stichting, www.zingmeemetthomas.nl.