Avondje kienen voor de clubkas geslaagd!

Kudelstaart – Maar liefst 87 deelnemers waren afgelopen vrijdagavond 8 februari in het Dorpshuis  om extra inkomsten te vergaren voor hun clubkas op de door de Stichting Supporting Kudelstaart georganiseerde kienavond. Met medewerking van onder andere DJ Ronald Wegbrans, die de hele avond voor de muziek en de spannende toon zorgde, werd het een zeer geslaagde en spannende avond. 

Grote hilariteit ontstond er in de zaal toen er iemand zich bij het podium meldde en een valse kien bleek te hebben. Ja, en dan moet je volgens oud gebruik een liedje zingen. Het toeval wil dat het bestuur wist dat deze deelneemster goed kan zingen. Dus is men daar maar snel mee gestopt en weer tot de orde van de avond overgegaan. Korfbal Vereniging VZOD was met de grootste afvaardiging op komen dagen en heeft het hoogste bedrag bij elkaar gekiend, namelijk 360 euro. De overige vereniging ontvangen de volgende bedrag op hun bankrekening bijgeschreven.

De Kudelstaartse damesvereniging 240 euro, Carnavalsvereniging de Pretpeurders 225 euro, S.V. Omnia 180 euro, Schaatstrainersgroep VZOD en Muziekvereniging Flora 45 euro, voor Dart vereniging Poel’s Eye 30 euro en 15 euro voor de Ouderen vereniging Kudelstaart. “Zeker een avond die voor herhaling vatbaar is”, aldus het bestuur van Stichting Supporting Kudelstaart

Foto: www.kicksfotos.nl