All American Sunday in Uithoorn weer super!

Uithoorn – All American Sunday dat afgelopen zondag vanaf 12.00 tot 19.00 uur voor de 18e keer werd gehouden heeft, ondanks de hitte, weer heel veel deelnemers en bezoekers mogen verwelkomen.

Genieten

Aangelokt door het prachtige zomerse weer trok het gebeuren op het vrij toegankelijke evenemententerrein aan de Randhoornweg toch al gauw een paar duizend belangstellenden. Dit keer konden liefhebbers van motorfietsen en échte Amerikaanse auto’s (oldtimers uit de jaren vijftig en zestig) watertandend genieten van het aanbod.

Rijen opgestelde motorfietsen van allerlei merken, de een nog mooier dan de ander, met toch wel als hoofdmerk de Harley-Davidson. De motoren werden met ‘kennersogen’ bekeken, net zoals de vele trikes, de opgestelde oldtimers en sportwagens.

Bijzondere voertuigen

All American Sunday kan behalve als een evenement ook worden gezien als een eenmalige tentoonstelling van bijzondere voertuigen. Bij een dergelijk evenement horen ook kramen met een passend assortiment aan (motor)kleding en uitrusting, schoenen, accessoires, gereedschap, gadgets en noem maar op. Er waren standjes en stalletjes met drankjes en hapjes als hamburgers, hotdogs, broodjes pulled pork, spareribs en verdere smakelijke eetwaren die gretig aftrek vonden en op de druk bezochte terrassen werden genuttigd. Betaling kon men doen met ‘munten’ die men kon kopen bij een kassa op het terrein.

De band ‘Slapback Johnny & Spunyboys’ bracht live passende – vaak rock – muziek bij dit evenement ten gehore. Meer foto’s in de Nieuwe Meerbode van woensdag 25 juli.