Afscheid van E.H.B.O.-instructeur Ina Zoons

Mijdrecht – Na 33 jaar trouwe dienst heeft Ina Zoons afscheid genomen als E.H.B.O.-instructeur van de Koninklijke Nederlandse Vereniging E.H.B.O. afd. Mijdrecht. Met ontzettend veel enthousiasme heeft Ina al die jaren leden opgeleid in het verlenen van eerste hulp. Ina was altijd gedreven en behulpzaam. Ze leidde met veel plezier nieuwe leden op in de basiscursus, verzorgde herhalingsavonden voor gediplomeerde leden en was de laatste jaren ook actief in het opleiden van reanimatie en AED-bediening.

De vele veranderingen in de hulp-verlening gedurende haar carrière zag Ina als een uitdaging. Ze bleef zich continu scholen en bracht de nieuwste kennis en vaardigheden met passie over aan haar cursisten. Ook tijdens de coronapandemie toonde Ina haar flexibiliteit door creatieve oplossingen te vinden om de lessen voort te zetten.

Ina heeft in al die jaren met veel leden en instructeurs samengewerkt. De laatste jaren vormde ze een ijzersterk team met Debbe van der Hoek. Samen maakten ze de lesavonden altijd weer verrassend en afwisselend.

Het bestuur van de E.H.B.O. afdeling Mijdrecht, en met name alle leden, zijn Ina enorm dankbaar voor haar jarenlange toewijding. Ze was altijd aanwezig en heeft een bewonderenswaardige inzet getoond.

Ina, we zullen je missen!