Muziek maken voor 40+ bij KnA

Uithoorn – Muziekvereninging KnA organiseerde al projecten met basisscholen om jonge kinderen in aanraking te brengen met muziek maar daarnaast heeft deze actieve vereniging nog meer ambities: dit heeft geleid tot de oprichting van de Middelbare Muziek Meesters. Een project om volwassenen en ouderen te inspireren om op latere leeftijd nog een instrument te leren bespelen of het bespelen van een instrument weer op te pakken.
Hoe vaak hoor je niet iemand zeggen op latere leeftijd: “Goh, het lijkt me best leuk om een instrument te kunnen spelen, maar helaas heb ik dat als kind nooit geleerd.”

Project
Wat houdt het project in? Muziekvereniging KnA zorgt dat de 40-50 en 60 plussers, 6 maanden lid kunnen worden, tegen een gereduceerd tarief verzorgt. U gaat naast de muzieklessen al vrij snel meespelen in het leerlingenorkest. Na 6 maanden kunt u dan beslissen of u door wilt gaan of niet. Het project wordt afgesloten met een een gezamenlijk optreden met het KnA Orkest.

Informatieavond
Op maandag 4 september is er om 20.00 uur een informatie-avond in het Muziekgebouw aan het Legmeerplein in Uithoorn. Tijdens deze avond krijgt u informatie over het project maar kunt u zelf ook vragen stellen en de verschillende instrumenten uitproberen. Daarna kunt u zich inschrijven voor het project met het instrument van uw keuze.
Muziekvereniging KnA voorziet grotendeels in de benodigde instrumenten en deze kunnen tegen een zeer laag tarief gehuurd worden. Wellicht kunt u het instrument dezelfde avond al meenemen.

Meer informatie of opgeven voor de informatie-avond? Neem contact op met kna.secretariaat@gmail.com