3JS met ‘Bronnen Unplugged’ in Crown Theater Aalsmeer

Aalsmeer – Op 27 februari cancelde gitarist Jaap Kwakman voor het eerst een voorstelling van de 3JS, omdat hij ziek was. In de pers verkondigde hij dat de inhaalshow dan wel de beste zou worden van de tour. PR medewerkster van het Crown Theater legt hem dit voor. Jaap begint te lachen en zegt: “Jullie marketingteam is goed op de hoogte! Wat ik erover kan zeggen is dat wij het natuurlijk bijzonder vervelend vonden dat mensen die een kaartje hadden gekocht, voor een dichte deur kwamen te staan. We gaan dan ook alles geven om dat leed te verzachten. En het voordeel is dat we in Aalsmeer een van de laatste voorstellingen van onze tour spelen. Naarmate deze vordert spelen we steeds losser en gaat het meer vanzelfsprekend. We garanderen dan ook een heerlijke avond en zetten een extra tandje bij. Dat beloof ik.”

Jaap zegt aan de telefoon dat geen enkele show van de tour hetzelfde is. “Het hangt af van de zaal en de plek waar we spelen. Het repertoire staat vast, maar de interactie met het publiek is natuurlijk wisselend. We hopen overigens op volle zalen, maar het valt wel op dat dit tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. Het aanbod is enorm. Wijzelf doen al twee verschillende per jaar. En mensen die denken dat ze hetzelfde voorgeschoteld krijgen, hebben het mis. Het is iedere keer anders. We zijn net in Los Angeles geweest, gaan binnenkort naar Beiroet en hebben afgelopen jaar ook nummers in Frankrijk geschreven. We komen derhalve steeds met iets nieuws.”

Lees het hele interview donderdag verder in de krant…

De voorstelling ‘Bronnen Unplugged’ duurt twee maal een uur. Wil jij erbij aanwezig zijn op donderdag 16 april om 20.00 uur? Dat kan! Er zijn nog kaarten. De reguliere prijs is 27,50 euro. Voor meer informatie en reserveren: www.crowntheateraalsmeer.nl. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij Espago in de Ophelialaan, Het Boekhuis in de Zijdstraat, Primera op het Poldermeesterplein of een uur voor aanvang aan de kassa van het Crown Theater aan de van Cleeffkade 15.

Door Miranda Gommans