32e Zilveren Turfloop

De Ronde Venen – Bij de ondernemers in de Ronde Venen loopt de Zilveren Turfloop op het juiste parcours. Opnieuw verwelkomt de organisatie twee nieuwe hoofdsponsors.

Mochten wij eerder Auto Berkelaar als sponsor inschrijven voor de 5 km, afgelopen week meldde zich de firma Walraven voor het wandelen. “Met Walraven, Wandelen door de Venen” staat nu op het programma. Een tocht van 12 km die de deelnemers o.a. van de rustige zijde van de Kromme Mijdrecht laat genieten. De firma Brouwer & Zn. Fournituren, groothandel in Wilnis, is nu onze sponsor voor de G-Run. Van de toeschouwers verdienen deze atleten een warm applaus.

De Zilveren Turfloop is de eerste loop van het Zorg en Zekerheid circuit, een loopcircuit van negen lopen in de regio. De ZTL is een evenement voor alle leeftijden. Op zondag 5 november tussen 09.00 en 10.00 uur starten de wandelaars vanuit  sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg. Vanaf 10.00 uur gaan 300 kinderen aan hun ronde door het sportpark beginnen met een prachtige finishlocatie op de Hoofdweg.

Zij worden gevolgd door de 50 deelnemers aan de G-Run. Vanaf 11.00 uur gaan 1000 deelnemers van start op de 5 km, 10 km en de 10 EM (16.1 km). Inschrijven kan nog. Alle informatie staat op www.veenlopers.nl. Klik op de link Zilveren Turfloop. Hier staat een link naar www.inschrijven.nl. Voor de deelnemers aan de 10 EM is er een mooie medaille beschikbaar.