2e Toerrit Aalsmeers Bromfiets Genootschap

Aalsmeer – Het is een tijdje stil geweest rond het Aalsmeers Bromfiets Genootschap, ze waren even poetsen en in winterslaap, maar op woensdag 1 april wordt dat weer heel anders. Het Aalsmeers Bromfiets Genootschap opent deze avond de inschrijving voor de tweede editie van de tourrit, die de deelnemers ook deze keer langs prachtige plaatsjes zal voeren. De optocht van oude brommers en het bewonderen van deze juweeltjes van de vorige eeuw is op zondag 31 mei.

Inschrijven op 1 april

De inschrijving wordt geopend op woensdagavond 1 april om 20.20 uur in café bar Joppe in de Weteringstraat. Aldaar worden alle foto’s en films op een groot scherm zichtbaar gemaakt. Kom je op de brommer? Er zijn speciaal alcohol-loze gereserveerde plaatsen. Het belooft een gezellige avond te worden met een geweldige verrassing!

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de drie organisatoren Joost de Vries, Dirk van Leeuwen en Jan van Schuppen. Bij hen kunnen degenen die deel willen nemen ook het inschrijfgeld afdragen (contant!) van 12,50 euro. Ook de sponsorgelden kunnen, al dan niet anoniem, worden overgedragen. Kom op tijd op deze woensdag 1 april, vol is vol. En het is geen grap!