Winkelcentrum Zijdelwaard Burendag :

Met gratis buurtbbq, coctails, DJ Workshop en livemuziek
Uithoorn – Zaterdag 26 september is het landelijke Burendag. Natuurlijk doet winkelcentrum Zijdelwaard daar ook aan mee met gezellige activiteiten voor jong en oud! Zo is er de buurtbbq: de winkeliersvereniging trakteert op overheerlijke kipsaté en cocktails! Er is livemuziek van het bekende Uithoornse zangduo Solid met de zangeressen Judith Beuse en Corinne Albers.

De kinderen kunnen meedoen met een DJ Workshop. DJ Battle is een activiteit voor jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar en ouder, waarbij na een instructie van slechts 30 seconden kan worden geëxperimenteerd met 700 ritmes en 140 scratch variaties. Verder kunnen live effecten worden toegevoegd als echo, delay, distortion, phaser en wah-wah sounds. De jeugd kan mixen als een echte DJ voor zichzelf op de hoofdtelefoon!

De activiteiten vinden plaats tussen 12 en 16 uur. Om 15.00 uur is er een verrassing op het nieuwe binnenplein in het winkelcentrum. Kom ook kijken en luisteren!. Voor meer info zie de Nieuwe Meerbode woensdag 23 september