Met Walter Busse groen ontdekken in Zijdelwaard

Uithoorn – Op dinsdagavond 7 juni gaat Walter Busse van Groengroep Uithoorn weer met u door een Uithoornse wijk wandelen. Dit keer gaat de wandeling door Zijdelwaard. Walter vertelt over het groen in uw wijk. Dit kunnen bomen of struiken zijn maar ook gewoon het onkruid tussen de tegels op de straat. Het onderhoud van het groen dat door de gemeente gedaan wordt  en de uitdagingen waar zij voor staan komt ook ter sprake. Er ontstaat dan een interactie tussen bewoners en het blijkt dat er vaak nog best veel over de wijk te leren valt. Er is veel meer te bleven als wat de meeste mensen denken of ervaren in hun eigen wijk.

Een keertje door uw eigen wijk heen slenteren met een andere bril op is best leuk en blijkt voor veel bewoners inspirerend om dit vooral vaker te gaan doen! Laat u dus verrassen door de natuur en de medebewoners van uw wijk.

Verzamelpunt op dinsdag 7 juni om 19.00 uur is de parkeerplaats bij de kerk de Burght op het Potgieterplein. De wandeling duurt anderhalf tot twee uur, afhankelijk van uw enthousiasme. Aanmelden is niet nodig en meelopen is gratis. De volgende en laatste wandeling met Walter voor dit jaar staat voor 5 juli gepland en gaat door Thamerdal.