Voorjaarsmarkt in Leimuiden

Leimuiden – Bij de Dorpskerk in Leimuiden organiseert de Protestantse gemeente op zaterdag 6 april een gezellige Voorjaarsmarkt met spullen voor iedereen en een grote verloting. Tussen 10.00 en 15.00 uur kan er volop gesnuffeld worden. Er is een ruim aanbod van boeken, bloemstukjes, huishoudelijke artikelen, meubelen, elektronica, LP’s, DVD’s  n speelgoed. Op een gezellig terras kunt u iets drinken en eten zoals zelfgebakken taart, belegde broodjes en poffertjes. U kunt inschrijven voor een goedgevulde mand met levensmiddelen, die aan het eind van die dag wordt verloot en er worden potjes zelfgemaakte advocaat verkocht. Ook dit jaar draait het Rad van Avontuur vanaf 11.00 uur met mooie prijzen.

Om ongeveer 15.00 uur is de trekking van de grote loterij. Loten zijn voor 1 euro te koop op de markt. De hoofdprijs is een drie daags hotel arrangement.

De opbrengst van de Voorjaarsmarkt is voor de instandhouding van de kerk en 20 procent wordt besteed aan goede doelen, dichtbij en wat verder weg. Dit jaar zijn dat de Voedselbank Kaag en Braassem en Omstreken, de Wederopbouw van de Sint Urbanuskerk in Bovenkerk die op 15 september 2018 grotendeels verwoest werd door brand en Kerk in Actie voor projecten tegen honger en ondervoeding in de wereld. Bezoek voor meer informatie www.pgleimuiden.nl