Voorbereidingen actie “Nacht zonder Dak” in volle gang.

De Ronde Venen – Zie jij ook weleens beelden op de televisie van kinderen die op straat leven in een kartonnen doos? Vraag jij je soms ook af hoe het zou zijn om zo te leven? Wil je daarachter komen en ben je tussen de 12 en 20 jaar? Doe dan mee met de actie “Nacht zonder Dak! Door deze actie ervaar je hoe het is om straatjongere te zijn: buiten overnachten, koude tenen, vroeg wakker en herrie om je heen. Straatjongeren hebben vaak geen andere keuze.
Nacht zonder dak is een actie van Stichting “Tear”. De plaatselijke kerken in de Ronde Venen ondersteunen deze actie waarbij jongeren één nacht in een zelfgemaakt hutje slapen. Ze laten zich daarvoor sponsoren zodat de opbrengst gebruikt kan worden om straatjongeren hoop op een nieuwe toekomst te geven. De Nacht zonder dak zal plaatsvinden zaterdag 2 en 3 juli op het terrein aan de Mijdrechtse Dwarsweg 22 in Wilnis ( tegenover het Shell benzine station)
Via www.nachtzonderdak.nl/mijdrecht kan je meer nieuws vinden en je aanmelden.Kom alleen of met een groep en ondersteun dit geweldige jongeren evenement!
Ook niet jongeren en belangstellenden zijn die avond meer dan welkom. Vanaf 20.00 uur begint op het podium het avondprogramma met muziek. Ook zal er een Rad van Avontuur zijn met mooie prijzen om de opbrengst van de actie te verhogen. Wil je eerst meer informatie over dit evenement, neem dan contact op met: johnoostenbruggen@gmail.com