Extra locatie tijdens 8e editie Plaspop

Volgende week Plaspop op de Poel

Aalsmeer – De ‘almost big band’ The Looters gaat tijdens Plaspop volgende week zaterdag 8 juli van zich laten horen bij Schuilhaven de Grote Brug. De band bestaat sinds 2012 en heeft een vaste formatie van een zangeres, minstens 5 blazers en een volledige ritmesectie. Dankzij een serieuze aanpak blijft het repertoire groeien en de kwaliteit stijgen. Optreden doet The Looters gemiddeld 20 à 26 keer per jaar bij allerlei gelegenheden en evenementen, waaronder ook een buitenlandse zomertournee van 3 dagen in Portugal. Kern is wel dat de dames en heren er allemaal plezier in hebben en dat stralen de bandleden ook graag uit. U/jij wordt uitgenodigd om The Looters te gaan zien tussen de eilanden van de Westeinderplassen.

In het Poeltje van Meijer viert het Katelijne van Otterloo kwartet haar Plaspop-lustrum, van echte blues van de broers Hein en Harry Meijer kan genoten worden bij het Torregat, de Aalsmeerse band Van Alles & Nog Wat trakteert op een divers repertoire bij Vissersvreugd, Soul Supper brengt soulmuziek bij Schuilhaven De Kodde en Plaspop wordt vanaf 23.15 uur afgesloten bij de Koddespoel met de illegale Plaatjesdraaiers. Alle optredens starten om 20.30, 21.30 en 22.30 uur precies en elk optreden duurt circa 30 minuten. Een kaartje met alle locaties en optredens is te downloaden via www.plaspopaalsmeer.nl.

PS: Voor wie dit weekend (zaterdag en zondag) het water op wil of wil deelnemen aan activiteiten op het water, kijk op www.westeinderwaterweek.nl (zeilen, surfen, aquapalooze). Zondag 2 juli kan ook tussen 13.00 en 17.00 uur de watertoren beklommen worden voor een weids uitzicht over Aalsmeer en verre regio.