Volgende week groep 8 feest in Club N201

Aalsmeer – Na het grote succes in januari wordt groep 8 nog een keer uitgenodigd om te komen feesten met elkaar. Op 12 april zijn de bijna brugklassers voor de tweede keer dit jaar aan de beurt om te gaan feesten. Club N201 opent zijn deuren voor een feest voor alle aanstaande brugklassers. Alle basisscholen van Aalsmeer en Kudelstaart zijn uitgenodigd om samen te komen feesten. 

Ditmaal, de eenentwintigste editie, belooft ook weer een topfeest te worden. Bij binnenkomst van het feest wordt aan de deur de entreeprijs van 7 euro betaald. In deze kosten zit een consumptie en wat lekkers. Ook de kluisjes zijn inclusief. Verdere consumpties worden voor 2,50 euro verkocht.

Tropical
Het Groep 8 Feest begint op 12 april om 19.30 uur en de deur sluit al om 20.30 uur. Aangezien ervaring leert dat alle kinderen snel binnen zijn vanwege weinig jassen feesten we sneller en dus een half uur korter. Tot 22.00 uur wordt er gefeest in de discotheek langs de Zwarteweg. Vanaf 21.50 uur kunnen de ouders de kinderen weer ophalen bij de deur van de N201. Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door Gro-Up Buurtwerk.

Het thema is Tropical. Zorg dus voor een tropische outfit, slippers zijn voor de veiligheid verboden. Ouders worden opgeroepen om rekening te houden met de beperkte parkeerruimte, parkeren kan aan de overkant van de weg. Als uw kind alleen naar huis gaat, wilt u dan een briefje met toestemming en uw telefoonnummer meegeven? Meer informatie (ook voor ouders) is te vinden op de website; www.groep8feest.nl

Foto: Laurens Niezen Fotografie