Vele winnaars bij Badeendenrace  Mijdrecht

Mijdrecht – Op zaterdag 17 juni tijdens het straattheaterfestival vond voor de tweede keer in Mijdrecht een  Badeendenrace plaats die werd georganiseerd door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis.                       

De opbrengst van de race komt ten goede aan het scholenproject van de Voedselbank De Ronde Venen https://www.voedselbankderondevenen.nl/ 

Om 13.00 uur begon het aftellen voor de start van de race. Net als vorig jaar  konden de eendjes en omstanders van stralend weer genieten en werd het een spannende race tussen de  3000 badeendjes in de Ringvaart bij het Haitsmaplein.

Onder luide aanmoediging van het publiek en onder een gunstig briesje, moesten de eendjes een afstand van ongeveer 50 meter afleggen. Na een klein half uur werd de eindspurt ingezet  waarbij badeendje 1560 omstreeks 13.30 uur als eerste over de finish ging.

Er waren vele prijzen te winnen. De hoofdprijs was een Samsung Smart TV gesponsord door Koeleman Electro. De volledige lijst van winnende nummers staat op www.lionsclubmijdrechtwilnis.nl . De eigenaars van de winnende lootjes krijgen persoonlijk bericht. 

De fraaie prijzen waren beschikbaar gesteld door de volgende lokale sponsoren: Koeleman Electro , Golfpark Wilnis, Winkelcentrum de Lindeboom, Multimedia Mijdrecht, Spierbier.com, Vlaggenclub, Alexanderhoeve, Van Bergen Sports Int. BV, Prinselijk Proeven, Winkelcentrum de Lindeboom, Dat Leuke Winkeltje, Smit Fietsen, De IJssalon Mijdrecht, Blom&Blom Fietsen
Dankzij de verkochte lootjes en de sponsoren kon er een positieve opbrengst van € 7.112,-   overhandigd worden aan de heer Kees Telkamp, vertegenwoordiger van de Voedselbank De Ronde Venen.