taart voor Dirk en Ria voor inzet dag van je leven

Valentijnstaart VVD voor ‘Dag van je Leven’

Aalsmeer – Afgelopen vrijdag 8 februari werden Dirk Box en Ria Bouwman in het zonnetje gezet. Zij ontvingen van VVD-Statenfractielid Petra Kirch en de fractie van VVD Aalsmeer Kudelstaart een prachtige taart. Dirk en Ria ontvingen deze traktatie als dank voor hun inzet voor de stichting Dag van je Leven. Jaarlijks reikt de fractie van de VVD rondom Valentijnsdag een taart uit aan echte doeners. Mensen die zich inzetten voor de lokale gemeenschap. Veelal mensen die naast hun drukke dagelijkse werkzaamheden ook vrijwilligerswerk verrichten. 

Dit jaar viel de eer te beurt aan een ‘echtpaar’ ondernemers. De taart werd dan ook uitgereikt in hun winkel, Total Copy Service in het Centrum. Uitgebreid werd er stilgestaan bij de Stichting Dag van je Leven. Dirk vertelde dat zij ooit zijn gestart met een klein evenement met als doel mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking in de regio Aalsmeer dé dag van hun leven te bezorgen.

Inmiddels is dit evenement enorm groot geworden in Aalsmeer en omgeving; honderden cliënten van Ons Tweede Thuis kunnen daarom jaarlijks genieten van een geweldige middag die wordt gehouden in de feesttent in Aalsmeer. De activiteiten van de stichting gaan ook nog veel verder dan die mooie dag tijdens de feestweek. Zo wordt er jaarlijks een boottour georganiseerd op de Westeinderplassen. Bovendien heeft de Stichting dit jaar een snoezelbus geregeld, speciaal voor clienten van Ons Tweede Thuis die niet meer in staat zijn om zelf te reizen. Mensen die meer willen weten van de Stichting Dag van je Leven kunnen kijken op www.dagvanjeleven.org

“Wat een leuke en lekkere verrassing, dit hadden we niet verwacht”, aldus Dirk Box in een reactie. De VVD Aalsmeer Kudelstaart bedankte met de taart niet alleen Dirk en Ria, maar ook de overige bestuursleden van de Stichting Dag van je Leven voor hun inzet.