Tips van ‘cupcake’ Isa op braderie

Aalsmeer – Zaterdag 2 september wordt in het centrum van Aalsmeer weer de grootste en gezelligste braderie van het jaar georganiseerd. Vele kraampjes met kleding, sieraden, cosmetica en de nodige etenswaren, vormen het begin van de bruisende feestweek in Aalsmeer.

Traditiegetrouw is ook Manfred Spaargaren Confiserie weer van de partij met z’n fameuze en vooral verrukkelijke mergpijpjes. Deze bijzondere lekkernijen zijn inmiddels verworden tot een heuse traditie op de jaarlijkse Aalsmeerse braderieën. Manfred en zijn vrouw Conny willen komende zaterdag ook de kinderen van Aalsmeer en omstreken een bijzondere ervaring meegeven bij hun kraam in de Zijdstraat.

Zij hebben daarom Isa Verzeilberg, winnares van het populaire Zapp-televisieprogramma CupCakeCup, gevraagd om ze die dag van 10.00 tot 16.00 uur bij te staan in de verkoop. De kinderen die het leuk vinden kunnen die dag met Isa op de foto (uiteraard neemt ze haar grote gouden beker mee).

Ook kunnen de kinderen bij Isa terecht voor haar ‘geheime’ cupcake recepten, waarna ze zelf de heerlijkste cupcakes kunnen bakken en versieren.