TeamTimmerman actief voor OTT

Aalsmeer – De Koningsdag was voor TeamTimmerman een groot succes. Er was ook een groot aanbod, de dromenvangers gemaakt door Audrey, de bossen rozen, heel veel tweedehands spullen en uiteraard de zelfgemaakte artikelen van de cliënten van Ons Tweede Thuis. Hierdoor kwam de teller aan het eind van de dag ruim boven de 1.000 euro uit. Een hele mooie stap richting de aanschaf van een rolstoelfiets met trapondersteuning voor de bewoners van Ons Tweede Thuis (OTT). De dromenvangers zijn nog het hele jaar te koop en deze kunnen ook naar eigen wens gemaakt worden.

Ook kon er op de Koningsdag gefietst worden voor een mooie cadeaubon en de eretitel ‘Snelste van Aalsmeer’. Bij de dames is dit Marcella Adjafe geworden en bij de heren Erwin Coster. TeamTimmerman kijkt terug op een zeer succesvolle dag en wil dan ook haar sponsors bedanken, die dit succes mede mogelijk gemaakt hebben.

Tour de Poel en over de Alpen

Verder is TeamTimmerman al druk bezig met de voorbereidingen van de Tour de Poel op zondag 27 september. Er worden weer drie mooie routes gemaakt voor de 10, 40 en 100 kilometer. Dus voor ieder wat wils. Ook de opbrengsten van deze fietstocht en alle andere activiteiten, die TeamTimmerman dit jaar doet, komen ten goede van de rolstoelfiets voor OTT. Een van die andere activiteiten is TeamTimmerman over de Alpen. Begin september gaat het team fietsend in twee dagen van Oostenrijk naar Italië, dat is 252 kilometer en ruim 6000 hoogtemeters! En iedereen kan sponsoren om de rolstoelfiets met trapondersteuning bij elkaar te fietsen. Meer weten over de dromenvangers, Tour de Poel, over de Alpen of andere activiteiten? Kijk op www.teamtimmerman.nl of mail naar info@teamtimmerman.nl.