Missing image

Te dronken om te fietsen

Aalsmeer – Op maandag 22 december om negen uur in de avond heeft de politie een 32 jarige fietser uit Polen van de weg gehaald. De man fietste slingerend over de Oosteinderweg en dreigde een paar keer de sloot in de rijden. Dit werd gezien door een agent, die op weg was naar huis. Omdat hij vermoedde dat de fietser teveel alcohol had gedronken, riep hij de hulp van zijn collega’s in. De fietser bleek inderdaad veel te diep in het alcoholglaasje gekeken te hebben. Omdat hij per fiets het verkeer in gevaar bracht, is de 32 jarige gemaand naar huis te gaan lopen. En hij heeft een proces-verbaal gekregen voor openbare dronkenschap.

 

Naar ziekenhuis na teveel op!

Aalsmeer – Op vrijdag 19 december om half twaalf in de avond kregen de alarmdiensten een melding over een onwel geworden persoon in de Dorpsstraat, hoek N196. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de ambulancedienst al gearriveerd. Het bleek dat de 53 jarige man uit Aalsmeerderbrug te diep in het alcoholglaasje gekeken had. Hij was nauwelijks aanspreekbaar en reageerde traag. Hij is per ambulance vervoerd naar het Spaarne ziekenhuis.

 

Parfum gestolen

Aalsmeer – Op vrijdag 19 december om tien voor drie in de middag is een diefstal gepleegd in een winkel in de Zijdstraat door drie personen. Twee vrouwen en een man zijn er onder andere vandoor gegaan met een testerfles parfum. Het drietal is eerder gesignaleerd in Aalsmeer. Enkele weken geleden waren zij vanaf de supermarkt in de Ophelialaan een vrouw gevolgd. Het is toen (gelukkig) niet gelukt om de inwoonster te beroven. De drie staan op camerabeelden van de winkel. De recherche doet verder onderzoek.