‘Taart voor Tijger’ in Poppentheater

Amstelveen – De peuter- en kleutervoorstelling ‘Taart voor Tijger’ is op zondag 17 maart te zien in het Amstelveens Poppentheater. 

‘Taart voor Tijger’ is een humoristische interactieve peuter- en kleutervoorstelling in een kleurrijk decor, met aansprekende poppen en creatieve vondsten. Een smaakvolle voorstelling met een (s)taartje.

Tijger ligt lekker te slapen. Als hij morgen wakker wordt, is hij jarig! Dan zijn er slingers, cadeautjes en natuurlijk een taart. Een taart? Ja, een taart! Maar, o jee, er is nog geen taart. Aan de slag! Aan tijger’s vrienden wordt hulp gevraagd. Maar iedereen moet wel stil zijn, want tijger slaapt!

Als geen ander weet poppenspeelster Irene Laros op haar lieve en speelse wijze prachtige kleurrijke voorstellingen neer te zetten, waarbij zij steeds weer de beleveniswereld van haar publiek uitstekend weet te treffen.

‘Taart voor Tijger’ in het Amstelveens Poppentheater begint zondag 17 maart om 14.30 uur. Toegangsprijs: 9 euro. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl.