Succesvolle grafiti workshop in Oost

Aalsmeer – Vorige week woensdag was er bij de inloop van de Binding bij het Middelpunt in Oosteinde een toffe grafiti workshop. Elf kinderen leerden eerst de basis beginselen van grafiti letters tekenen van Sander van Lakaanalles. Daarna mochten ze buiten, lekker in de schaduw, aan de slag met de echte spuitbussen.

Een en ander bleek nog best lastig! De spuitbus dichtbij of ver weg? Het geeft een heel ander effect. En welke kleuren passen mooi bij elkaar? Sander hielp goed door hier en daar een voorbeeld te geven of een beetje bij te werken. Alle deelnemers gingen naar huis met een prachtig kunstwerk!

Jump XL en BMX-workshop

Aanstaande woensdag 5 juli kunnen kinderen/jongeren zich aanmelden om met de inloop mee te gaan naar Jump XL. Dit is voor alle jongens en meiden uit de groepen 6, 7 en 8 die in Nieuw Oosteinde wonen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit, maar van tevoren opgeven is wel een vereiste en dit kan via www.debinding.nl/agenda.

Hier kunnen jongeren zich ook opgeven voor de BMX-workshop op woensdag 12 juli. Let op! Deze workshop is voor eigen risico en voor kinderen uit de groepen 7 en 8.