Pionier Rit houdt defilé in Aalsmeer

Aalsmeer – Zaterdag 19 augustus zorgt Cor Millenaar weer voor een bijzondere middag.

Dat Cor van auto’s houdt is inmiddels wijd en zijn bekend, dat Cor zich inzet voor Aalsmeer is ook allang geen geheim meer.  Maar wat hij nu voor elkaar heeft gekregen zet Aalsmeer toch net weer een beetje extra op de kaart.

Met een goed netwerk en brainstormen kun je duidelijk ver komen en zeker wanneer daaruit een goed contact ontstaat. De samenwerking tussen Cor en Jeroen Helms van Helms Automotive Taxatie heeft geleid tot een geweldige stunt die autoliefhebbers een unieke kans biedt om te komen kijken naar voertuigen van vóór 1919!

De deelnemende automobielen aan de  Pionier Rit doen zo rond 15.15 uur de lokatie van Cor Millenaar op de Oosteinderweg 340 aan. Met een tussenstop van ruim een half uur is er voldoende tijd om het defilé van de tot in de puntjes verzorgde schoonheden te bewonderen.

Samenwerking 

Bij schoonheid behoren ook de geneugten van het goede leven en zeker een mooi glas wijn. Daarvoor staat wijnslijterij Wittebol garant. Zo heel langzamerhand gaat de samenwerking tussen de verschillende ondernemers steeds beter. Cor is één van de aanjagers. ‘Als je elkaar niets gunt dan gaat het niet lukken, samenwerken dat is het geheim om een evenement te doen slagen.’

Dit wordt nu echt zo’n middag om elkaar op een bijzondere locatie omringd met klassieke vierwielers te ontmoeten, de vriendschap – en relatiebanden weer eens aan te halen. Belangstellenden zijn vanaf 14.30 uur welkom.  De wijnbar sluit om 17.30 uur. Gezien de te verwachten bezoekers wordt aanmelding op prijs gesteld. info@cormillenaar.nl

Janna van Zon

Foto: P. H. van der Zwan