St. Jozef meiden knallen zich in de districtsfinale

Met een goed humeur, ingesmeerde gezichtjes, zeer gemotiveerd en met een mooi tenue kwamen de meiden van groep 5/6 met een spandoek aan op het terrein van CSW. Wat hadden ze er zin in! De week ervoor hadden de andere meidenteams van de St Jozefschool goed hun best gedaan. Zij eindigden als 2e, 3e én 4e .

“Als wij nu maar de eerste ronde doorkomen”, zeiden ze tegen elkaar. Dat lukte. Met mooie voorzetten en prachtige doelpunten bereikten ze de volgende ronde. Oh wat waren ze blij!
Vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers & zussen, leerkrachten… iedereen was er om ze aan te moedigen. En ze gingen als een trein; steeds weer een plaatsje verder richting finale.
Na een spannende halve finale, bereikten de meiden de FINALE! Maar de tegenstander verdedigde zeer goed en na een 1-0 voorsprong voor de Jozefmeiden, werd het vlak voor het fluitsignaal 1-1.
Wat was het spannend.

Maar na de verlenging en de zenuwslopende strafschoppen is het de meiden van groep 5/6 van de St. Jozefschool toch gelukt om de winst mee naar huis te nemen. Super gedaan! Op woensdag 27 mei is de districtfinale in Achterveld. Alvast heel veel succes!