Seniorenconcert met Saskia & Serge in Wilnis

Wilnis – Senioren uit De Ronde Venen staat donderdagmiddag 6 september een bijzonder en gratis toegankelijk concert te wachten. Deze middag komen Saskia & Serge naar de Willisstee aan de Pieter Joostenlaan in Wilnis. Dat wordt uit volle borst meezingen met ‘Het Spinnewiel’, ‘Het zijn de kleine dingen die het doen’ en natuurlijk ‘Zomer in Zeeland’.

Het belooft weer een gezellige middag te worden. Vanaf 13.00 uur staan de koffie en een zoetigheidje klaar en om 14.00 uur heet ‘spreekstalmeester’ Hans van Veen de aanwezigen welkom. Muzikale alleskunner Daan Kruit zal er ongetwijfeld weer de stemming in krijgen, maar de hoofdact deze middag is natuurlijk het optreden van het nog immer populaire zangduo Saskia & Serge. Met hun nostalgische hits zullen zij ongetwijfeld emoties losmaken.

Rond 15.30 uur klinken de laatste klanken en wordt het concert besloten. Het gratis Seniorenconcert in de Willisstee wordt mogelijk gemaakt door het Ronde Venen Fonds, dat zich inzet voor sociale, culturele en educatieve initiatieven in de woonkernen Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Amstelhoek en Vinkeveen.