Rondleiding langs expositie in gemeentehuis

Aalsmeer – Tot en met eind augustus exposeert het fotografenechtpaar Matt de Groot en Birgit Matschullat in het gemeentehuis. Samen zijn zij altijd op zoek naar bijzondere plekken waar zij van de vroege tot de late avond aan het werk zijn en alle beelden in zich ‘opzuigen’ om deze later te kunnen verwerken. Hun foto’s nodigen uit om op ontdekkingstocht te gaan en steeds weer nieuwe verrassende en originele beelden te zien. Birgit en Matt wonen Nieuw-Oosteinde.
De officiële opening van deze expositie met rondleiding is vrijdag 22 mei om 16.30 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze opening (met drankje en hapje) aanwezig te zijn. Wel een vriendelijk verzoek om u van te voren voor deze (gratis) opening met rondleiding aan te melden. Dit kan digitaal via: www.huiskamermuseum.nl of telefonisch via 06-12922954.

Tentoonstellingstips:
* Expositie werken van leden van de jubilerende Fotogroep Aalsmeer in de Historische Tuin aan de Uiterweg (ingang Praamplein). Open: Dinsdag tot en met zondag open.
* Tentoonstelling ‘beroemde’ schilderijen (200) van bekende kunstenaars in Studio’s Aalsmeer, Van Cleeffkade 15. Zeven dagen per week open.
* Expositie over oorlog en bevrijding in Aalsmeer in het Oude Raadhuis, Dorpsstraat 9. Open: Donderdag tot en met zondag tussen 14.00 en 17.00 uur.